Over ons

Dokter-Brunsting
Meer dan 40 jaar ervaring

Dokter Brunsting is geboren in 1952 en heeft in 1976 aan de Leidse Universiteit de studie geneeskunde afgerond. Na werk in o.a. de chirurgie is hij huisarts geworden en heeft hij ruim 20 jaar een huisarts-praktijk in Nijmegen gehad als antroposofisch arts. Naast verdieping in o.a. de orthomoleculaire geneeskunde heeft hij zich vanaf 1994 toegelegd op spataderen, de proctologie, en neuraaltherapie. Later is daar nog een studie in de acupunctuur bijgekomen en is hij arts-acupuncturist geworden. In 2003 heeft hij de kliniek in Terwolde overgenomen en de praktijk in Ressen geopend.

Persoonlijk en flexibel

In onze overzichtelijke praktijk op een prachtige locatie, maar toch slechts op steenworp afstand van de snelwegen, werken we met een dokter en een assistente. Deze opzet zorgt ervoor dat u al gauw bij ons bekend bent en dat u altijd dezelfde behandelaar heeft. Bij klachten en problemen is ook de telefonische bereikbaarheid snel en direct. U wordt niet een kwartier in de wacht gehouden maar direct geholpen. Door onze werkverdeling kunt altijd op korte termijn een afspraak maken en bij spoed kunt ook op dezelfde dag nog bij ons terecht. Omdat nogal wat mensen van ver komen, hebben we de afspraaktijden flexibel gehouden (binnen een uur).

Deskundig

Dokter Brunsting is ruim 20 jaar huisarts geweest en heeft zich daarna toegelegd op de verschillende vakgebieden. Hierdoor kan hij uw klacht van verschillende kanten bekijken. Bij een bredere blik blijkt er maar al te vaak meer dan één oorzaak te zijn voor een ziekte of kwaal. Ook als u behoefte heeft aan een second opinion kunt u ons altijd benaderen.

Praktijk Brunsting is gecertificeerd lid van de NVAA (AGB code 84-022069), en lid van de Benelux Vereniging voor Flebologie.
K.v.K. 09206002
Praktijkcode 84-054595